Media

Persbericht nieuw varend feest in Den Haag 

Het is zover!

Na er een jaar tussenuit te zijn geweest heeft de gemeente Den Haag het startsein (groen licht) gegeven voor "Vaarnaval".

Hiermee is Den Haag eindelijk een varend festival rijker.
Dit zal plaatsvinden op zaterdag 10 september 2017.

In 2015 werd de eerste editie een feit. Toen kleinschalig opgebouwd op eigen kracht door Annette Wijdom (Fa Fa Showproducties & Dansacademie) die Rob Andeweg erbij betrok met als aanleiding de opening van Dansacademie Den Haag.

Veel BN'ers gaven akte de présence en hiermee konden Wijdom en Andeweg een mooie pilot tonen aan de gemeente waar men begreep dat Den Haag niet kon achterblijven met een varend evenement waarbij aandacht wordt gegeven aan de prachtige grachten die ook Den Haag heeft. Dit is een mooie opsteker in het in het jubileumjaar van Fa Fa, dat nu al 30 jaar een begrip is in Den Haag.

Op het “Reagan and Gorbatsjov terrein" op de hoek van de Herengracht, nabij het Centraal Station, kan het publiek opstappen om een bijzondere middag te ervaren. Er komt een grote variatie aan gezelligheid voorbij met voor ieder wat wils qua interesse waarbij de Internationale thema's het verbinden op het water als doel hebben. Laat de thema's u verrassen! Daarnaast is er op het festivalterrein ook genoeg te doen zoals:

DJ workshops

Dans workshops

Goochelen

Glittershit

En een diversiteit aan amusement

Kraampjes zijn beschikbaar voor 75 euro ex btw

Er komen foodtrucks, een sweet-table met kindersnoep en….

Het festivalterrein bezoeken = gratis

Varen (40 min.) =  6 euro p.p.

Media 2015-2017